Laden Evenementen

De Kapel | Agenda

Oecumenische viering 3e advent
16 dec 12:00 - 13:15

Oecumenische viering met Bert Jan van Haarlem. meer info volgt.....   Er is ook een kindernevendienst. Na afloop kan je gezellig napraten over wat je gehoord hebt of wat je bezig houdt, onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom!!  

Meer weten »

Oecumenische viering 4e advent
23 dec 12:00 - 13:15

Oecumenische viering met Wim de Leeuw. meer info volgt.....   Er is ook een kindernevendienst. Na afloop kan je gezellig napraten over wat je gehoord hebt of wat je bezig houdt, onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom!!  

Meer weten »

Kinderkerstviering
24 dec 16:00 - 18:15

Kinderkerstviering op 24 december. Net als vorig jaar organiseren we de kinderkerstviering op Kerstavond samen met de Johannesgemeente. Voorafgaande aan de viering is er dit jaar ook een knutselactiviteit. We maken er dus een kinderkerstmiddag van. Als je zin hebt om mee te doen met…

Meer weten »

Oecumenische Kerstnachtviering
24 dec 22:00 - 23:15

Oecumenische viering met Jef De Schepper met medewerking van ons mooie koor. Om 22.00 uur in het Jongerenhuis aan de Lichtstraat 376 in Eindhoven                   meer info volgt.....     Iedereen is van harte welkom!!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen