6 september Oecumenische viering

Oecumenische viering met Feike Weeda (voorganger), Berna Smits en Els Maas. Om 12.00 uur.

Voor welke keuzes staan jongeren in deze tijd en hoe ervaren zij dit? Is geen keuze maken ook een optie of moet je er niet zo zwaar aan tillen? Gaat het alleen over grote keuzes of ook over kleine keuzes, die stiekem best groot kunnen zijn? Esmee, Sara en Tamar nemen ons mee naar hun leven als jongeren en laten liedjes en teksten horen die hen aanspreken van oa Akwasi, Clash, Soldaat van Oranje, The Opposites en Divergent. De viering heeft een paar vertrouwde elementen, maar ook een iets andere opzet met een act en veel muziek en een bescheiden rol voor het koor. We hopen dat je komt en jongeren in je omgeving stimuleert om (mee) te komen naar deze verfrissende en inspirerende viering!

Als je wilt komen stuur dan even een mailtje aan: nieuwsbrief@kapel-eindhoven.nl