19 juni Inspiratie Impuls

Inspiratie Impuls “Luisteren naar je hart” op zondag 19 juni in de Blokhut van de Iriswijk

Vanuit De Kapel Eindhoven organiseren we een paar keer per jaar een Inspiratie Impuls in Eindhoven. Het is een langere ochtend van 10 tot 13 uur, waar inspiratie en ontmoeting centraal staan. Zo zijn er een meditatief moment, een bijzondere wandeling en een inspirerende workshop. Onze benadering noemen we spiritueel, bezinnend, verbindend en creatief. We hopen dat je verbinding ervaart en een nieuwe impuls ontvangt.

Het thema van deze keer is “Luisteren naar je hart”. Je hart heeft je veel te vertellen: het laat je voelen van wie je houdt, wat je graag doet, waar je naar verlangt, wat je dromen zijn. Tegelijkertijd kan je hart ook bang zijn: om dierbaren te verliezen, om nieuwe stappen te nemen, om het avontuur aan te gaan. Tijdens deze Inspiratie Impuls gaan we luisteren naar wat je hart je te zeggen heeft en welke weg het je wijst. Want “waar je hart ligt, ligt ook je schat.” (Uit De Alchemist van Paulo Coelho). De details van het programma, de verschillende workshops en de mogelijkheid om je aan te melden
vind je op https://kapel-eindhoven.nl/inspiratie-impuls/. De Inspiratie Impuls staat open voor iedereen, dus voel je welkom en neem gerust iemand mee!